Menü

ZEBEX 3190 BT vonalkódolvasó

Ár:
27.559 Ft + ÁFA ( 35.000 Ft )
Menny.:db

Leírás

A dokkoló nélküli változatban is elérhető Z-3190 BT vezeték nélküli szkenner gyorsan és nagy pontossággal azonosítja a kódokat, a beolvasott adatok továbbítására pedig akár száz méteres távolságból is képes.

A Zebex 3190 BT vezeték nélküli modellje egy gyors és strapabíró vonalkódolvasó. A legfejlettebb CCD technológiát használó készülék 330 olvasás/másodperces sebességgel dolgozik, így a nehezen olvasható, halvány kódok nagy részének az értelmezésére is képes.

Az olvasó hatótávon kívül is képes elmenteni a beolvasott vonalkódokat. Ezeket képes továbbítani a számítógép felé, mikor az olvasó ismét a kapcsolati  hatósugáron belülre érkezik.

Az IP41 védelemmel ellátott vonalkódolvasó mostoha munkakörülmények között is megbízhatóan teljesít. Gumírozott borításának köszönhetően még akkor is használható marad, ha másfél méteres magasságból betonra ejtik.

A Zebex Z-3190 BT dokkoló nélküli változatával szabadon csatlakozhat bármely Bluetooth kapcsolattal ellátott eszközhöz, legyen szó akár mobil telefonról, tabletről vagy laptopról. Alap esetben a Class 1 bluetooth chippel ellátott vonalkódolvasó hatótávolsága akár 100 méterre is kiterjedhet, azonban figyelembe kell venni a fogadó oldalon lévő chip kapacitását is a tényleges vezeték nélküli hatótáv szempontjából. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a telefon vagy tablet 10 méteres hatótávú chippel van ellátva, akkor az olvasó is csak ebben a távolságban tudja az adatokat vezeték nélkül továbbítani. A küldő és fogadó oldalról is tehát, azonos hatótáv képességgel kell rendelkeznie a készülékeknek a maximális 100 méteres hatótáv elérésére.

A készülék töltéséről a csomagban található mini USB kábel gondoskodik, melynek extra funkciója, hogy olyan eszközökhöz is csatlakoztathatjuk az olvasót, melyek nem rendelkeznek bluetooth egységgel. Így a vonalkódolvasó USB kábel segítségével csatlakoztatható akár pénztárgéphez vagy más, bluetooth nélküli eszközhöz.

A tajvani gyártó elsősorban nagyáruházak, kiskereskedések, raktárak és benzinkutak számára ajánlja a 3190-est, de a beszerzése a kereskedelem számos más területén is kényelmessé teszi és felgyorsítja az üzletmenetet.

Paraméterek

Fényforrás 617 nm LED
Optikai rendszer 2500 pixeles CCD érzékelő
Olvasási távolság 20 – 320 mm (UPC/EAN 100%, PCS=90%)
Olvasás gyakorisága 330 olvasás/mp
Legkisebb olvasható kódsűrűség 3mil (Code 39, PCS=90%)
Hatótáv max. 100 méter
Akkumulátor kapacitás 40 óra 150000 leolvasás
Leolvasás jelzés LED, programozható hangjelzés és vibrálás
Adattovábbítás módja Bluetooth
Interfész lehetőségek USB
Ütésállóság 1.5 m
Működési hőmérséklet 0-50 ° C
Környezeti fényerő 100000 Lux
Súly 210g (akkumulátorral)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!