Menü

Vezetékes antenna (7DBI) 5 m kábellel

Ár:
3.543 Ft + ÁFA ( 4.500 Ft )
Menny.:db

Leírás

A vezetékkel szerelt mágnestalpas beltéri antenna a kivételesen nagy kábelhossznak köszönhetően könnyen elhelyezhető bármely telephelyen.


Az antenna használatánál a nagy vezetékhossz miatt jelentős térerő veszteséggel kell számolni a kábelen. Az antenna a magasabb térerőt nem a magas nyereségének köszönheti, hanem annak, hogy a pénztárgéptől akár öt méterre, például a kirakatba is kihelyezhető annak érdekében, hogy a mobilkommunikációt adó és vevő tornyokra jobb "rálátása" legyen. Ezáltal a mért térerő érték a jobb elhelyezésből nem pedig az antenna nagyobb nyereségéből származik. 


Alacsonyabb, ingadozó jelerősség esetén nyújtja a legjobb teljesítményt, ezenkívül olyan helyeken ahol jól körülhatárolható a telephely azon része, ahol valamilyen okból gyenge a térerő. 


A mágnestalpa által egyszerűen rögzíthető a mágnesezhető fémfelületeken. Az antenna vertikálisan polarizált így annak használata csak függőleges (álló vagy lógó) helyzetben javasolt.


Az antenna csatlakozót megfelelő erővel kell a pénztárgépen található antenna aljzatra csavarni az érintkezési hiba elkerülése végett.


Amennyiben az üzemeltetési hely területének egészén rendkívül gyenge térerő tapasztalható, akkor kültéri nagynyereségű antenna használata javasolt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!