Menü

Micra Jota E online pénztárgép

Ár:
139.400 Ft + ÁFA ( 177.038 Ft )

A307 engedélyszámon engedélyt kapott a méltán népszerű MICRA JOTA M és S modellek új generációs modellje a MICRA JOTA E! Ebben a régi-új online pénztárgépben megőriztünk minden olyan tulajdonságot, amit nagyon szerettek a felhasználók, ezen felül frissítettük a készülékben használt alkatrészeket és új, a MICRA K10-ben az elmúlt egy évben már bizonyított, 4G-s modemmel és GPS-szel ellátott, integrált AEE került.

Gyártó: ELZAB
Menny.:db

Leírás

A GPS beépítésével a készülék a pénztárgépek műszaki előírásaira vonatkozó rendelet szerint „hordozható” kategóriának is megfelel. A méretei miatt azonban inkább mozgó boltokba ajánljuk vagy olyan helyekre, ahol a pénztárgép fixen elhelyezhető. Az akkumulátor az új alaplapnak köszönhetően képessé teszi a pénztárgépet legalább 300 nyugta kinyomtatására is, akkumulátoros üzemmódban! A készülék külső antennáját, belső antennára cseréltük, ezáltal a szállítása és a pultban történő elhelyezése is egyszerűbbé vált.

A billentyűzet kialakításánál minimális változtatásokra törekedtünk, hogy a régi Jotákhoz szokott felhasználóknak minél zökkenőmentesebb legyen az átállás: utalvány gomb helyére a fizetési mód került és az utalvány a hitel gomb helyére került! A kényelmesebb és gyorsabb használat érdekében szinte az összes funkció gyors-gombokra programozható a szervizes által. Csatlakozó aljzatok számát és típusát bővítettük, hogy minél többféle eszköz csatlakoztatható legyen az új Jotához: LAN porttal, USB hosttal (pl. USB-s vonalkódolvasó), mini USB-vel bővült a pénztárgép.

A készülék külső Bluetooth adapter (külön megvásárolható) csatlakoztatása után kábel nélkül is összeköthető notebookkal, tablettel stb. A korábbi Joták egyik legnépszerűbb tulajdonsága volt a NYITOTT PLU-s számítógépes összeköttetés, jó hír, hogy természetesen megőriztük és fejlesztettük ezt a funkciót is és az új, honlapunkról ingyenesen elérhető DLL csomag frissítése után teljesen kompatibilis az összes szoftverrel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!