Menü

ACLAS PS1B lapos 15kg hitelesített mérleg

Ár:
30.709 Ft + ÁFA ( 39.000 Ft )
Méréshatár - Pontosság: 6/15 kg - 2/5 g hitelesítve
Mérőfelület: 330 x 230 mm
Menny.:db

Leírás

A PS1 típusú árszorzós mérlegek kialakításánál a hordozhatóság volt a legfontosabb szempont. Ezek a könnyű és kisméretű Aclas modellek közel két évig üzemeltethetőek három góliát elemmel, akár napi nyolc órás használat mellett is. Akkor sincs baj, ha az elemek esetleg lemerülnek, mivel a készülék bármikor csatlakoztatható az elektromos hálózathoz saját adaptere révén.

Az értékesítési adatokat egy jól látható, három soros LCD kijelzőn jelenítik meg, amely a termékek súlyának, egységárának és a végösszegnek bemutatására egyaránt képes.

A kényelmesen kezelhető szilikon billentyűzettel felszerelt készülékek alkalmasak a beütött tételek elmentésére, ezért egyszerre több vásárló is kiszolgálható a segítségükkel. Élettartamukat jelentősen növeli, hogy egyedi kialakításuknak köszönhetően a rovarok és más kártevők nem tudnak hozzáférni a készülékházukban található érzékeny alkatrészeikhez.

A fix áras értékesítést és az előre rögzített árucikk adatok előhívását lehetővé tevő billentyűkkel felszerelt PS1B modellt 15 kg-os méréshatárral rendelheti meg tőlünk rozsdamentes acél tálcával. A készüléket piaci használatra, élelmiszerboltokba vagy vegyeskereskedésekbe egyaránt ajánljuk.

Paraméterek

Méréshatár/pontosság 6kg / 2g, 15kg / 5g
Kijelző Vevő és kezelő oldali LCD, háttérvilágítással
Tálca méret 330*230cm
Minimális mérhető mennyiség 40 g
Maximum tára érték -5.998 kg
Energia ellátás Adapter + 3 db "D" típusú góliát elem (alaptartozékok) vagy 3 db "AA" típusú ceruza elem
Elem várható élettartama akár két év, napi nyolc órás használat mellett, óránként 30 méréssel számolva, ahol egy mérés 10 másodpercig tart
Méretek 340x342x110 mm
Súly 2 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!