Menü

MyPos GO 2 bankkártya terminál

Ár:
16.902 Ft + ÁFA ( 21.465 Ft )

Akár az új pénztárgéppel együtt is átvehető!

A myPOS GO 2 terminálokat készleten tartjuk, így az online azonosítást követően rövid idő alatt létrehozhatod myPOS fiókodat, amihez hozzárendeljük az új terminálodat, vagy pár nap alatt eljuttatjuk hozzád az ország bármely részére.

Itt regisztrálhatsz, ha szeretnél myPOS terminált használni!

Gyártó: myPos
Kapható választék:
Üzembe helyezést kérek:
Menny.:db

Leírás

Mitől jobb a myPOS GO 2 terminál az előző myPOS GO terméknél?

A myPOS Go 2 számos fejlesztést tartalmaz az elődjéhez képest. Egyrészt továbbfejlesztettük az új eszköz szoftverét a gyorsabb és gördülékenyebb működés érdekében. Másrészt a még kompaktabb méretének, elegáns, teljesen fehér színű kialakításának és lekerekített sarkainak köszönhetően a myPOS Go 2 új, korszerű külsővel és felhasználói élménnyel rendelkezik. Ezen fejlesztések révén a hordozható kártyaleolvasó kényelmesebben kézben tartható, ami különösen hasznos lehet azon vállalkozások számára, amelyeknek menet közben kell feldolgozniuk a fizetéseket.

Kicsi, könnyű, megfizethető és meglepően funkcionális!

A myPOS Go 2 kompakt, multifunkcionális bankkártya leolvasó készülék a fizetési terminálok összes funkciójának kombinációja. Érintéses kártyákhoz és okoseszközökhöz használható olvasóporttal, kétirányú mágnescsík-leolvasóval rendelkezik. Miután az adott bankkártya tranzakcióját feldolgozta a terminál, elektronikus nyugtákat küldhet.

A myPOS Go 2 megvásárlása azon kereskedők számára jelent nagyszerű megoldást, akik zsebben elférő és pehelykönnyű fizetési megoldásokat szeretnének, és emellett továbbra se kívánnak havi díjakat fizetni, mert ez a bankkártya terminál nem rendelkezik havi díjakkal, ezért is választják a vállalkozások hosszú távú olcsó opcióként.

A készülék segítségével feldolgozott tranzakció azonnal kiegyenlítődik a myPOS-számláján.

Ez a kis méretű kártyaolvasó nem használ papírt, helyette elektronikus nyugtákat állít ki, amelyeket díjmentesen e-mailben vagy SMS-ben lehet eljuttatni az ügyfelekhez. Állandó, vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, ami megbízható POS-megoldást jelent a legtöbb vállalkozás számára. A fizetések igénylésének és visszatérítésének, valamint a mobileszközök feltöltésének lehetősége is rendelkezésre áll, csakúgy, mint minden egyes hordozható eszköznél.

Tekintve az árát, ez a bankkártya POS leolvasó a megfelelő készülék az Ön számára, ha olcsóbb és több funkcióval rendelkező fizetéselfogadó készüléket szeretne. Alkalmas mindig úton lévő kereskedők, ügynökök, szolgáltatók, szállítócégek és üzletkötők számára is.

Csak egy ingyenes regisztrációra van szükség, aminek lebonyolításában előzetes időpont egyeztetéssel tudunk segíteni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!